En toen werd het maart…

En toen werd het maart…

By : -

Verplicht vertragen…

Een uitnodiging ….

om jezelf te observeren, ook naast de mat.
om rustig te blijven tijdens een periode waarin zoveel prikkels van alle kanten binnenkomen.
om goed voor jezelf en anderen te zorgen.
om niet te panikeren, omdat paniek en angst beperkend werken.
om het pad dat zich ontvouwt terwijl je het bewandelt, bewust af te wandelen.

En voor ons?
Aanvaarden dat de dingen soms niet lopen zoals je ze gepland hebt….

BUITEN ONZE COMFORTZONE GAAN…

Video’s maken? Ik? Nee, nee, neeeeeeeeeeeee…

Of wel dan?

Wel, de mensen moeten blijven bewegen, maar ook in hun kot blijven. Er is angst, er is paniek, er is onrust… Dus ja, jawel, video’s maken. Op donatiebasis. Voor wie kan en wil betalen, maar ook voor wie het nu even moeilijker gaat. Welkom in onze ‘online studio’. Guess what….Ik vind het leuk. Die camera is uiteindelijk ook maar deel van het interieur. Ik geniet van het lesgeven, al mis ik mijn yogi’s in de studio. Het maken van de filmpjes loopt niet altijd van een leien dakje…hoofd eraf in staande houdingen, gsm valt om, geluid wat scherp…Maar ok, vergeef me…ik vergeef het me. Al doende leer ik.

En ondertussen is er zoveel inspiratie…

De video’s kan je terugvinden op de facebookpagina van The Monkey Tree en op het youtubekanaal van Hadewych Ureel (The Monkey Tree)

Van mijn lieve vriendin Julie Peeters, kreeg ik ondertussen deze prachtige tekst door. Ik deel hem graag met jullie.

Namasté, Hadewych

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *