Cupping & coaching

Transformationel Cupping

Transformational cupping is een vorm van dry-cupping waarbij er naast de cupping massage ook gebruik wordt gemaakt van onder andere manuele therapie, voeding en het ontgiften van het lichaam. Er worden verschillende Westerse en Oosterse geneeswijzen gecombineerd om zo voor iedere klacht het gewenste resultaat te kunnen behalen. Deze methode is ontwikkeld door Kim Cupping.

Bij Transformational Cupping wordt de cup als tool gebruikt om de onder de huid liggende verklevingen los te trekken en zo de doorbloeding in het lichaam te stimuleren. Zo krijgt het lichaam de ruimte om zuurstofrijk bloed weer door het lichaam te laten stromen en wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd.

ER IS GEEN TECHNIEK DIE OP ZOVEEL LAGEN WERKT ALS TRANSFORMATIONAL CUPPING.

HUID – VET – VERKERVINGEN – AFVALSTOFFEN – BLOKKADES – LITTEKENS – ADEREN – BINDWEEFSEL – MERIDIANEN – LYMFESYSTEEM – SPIEREN – PEZEN – GEWRICHTEN – ORGANEN – TRAUMA’S – ZIEKTES – ONGEMAKKEN – KWALEN EN KLACHTEN

Een sessie van een uur kost €70.

We starten ook steeds met een intake tijdens de eerste afspraak.

Je plekje boeken kan via info@themonkeytree.be

Indien gewenst kan je de cupping behandelingen combineren met yoga en/of coaching. We stellen samen een traject op maat voor je op.

 

Coaching

Hadewych ontvangt je graag om de dingen die het leven momenteel op je pad gooit, te helpen bekijken en te plaatsen.
We gaan even samen op pad, staan stil bij jouw verhaal, jouw noden en hoe je straks terug alleen verder kan.
Een coachingsessie of -traject kan online of live in de studio.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.