Find your balance

Find your balance

By : -

De voorbije weken waren best intens voor me…

Na de beslissing te nemen om op professioneel vlak andere uitdagingen aan te gaan en dus een sabbatjaar te nemen op school, voelde ik de nood om van enkele zaken te proeven vooraleer te beslissen of ik er de komende tijd mijn energie in wil gaan steken en er echt mijn job van te maken. Ik besliste om wanneer mijn dochtertje niet bij ons is, tijd in te plannen voor die uitdagingen. Wat wel zorgt voor een goed gevulde agenda.
Begin mei maakte dat me een klein beetje angstig…zou het wel lukken om alles voorlopig nog te combineren, en ook alles goed te doen?
En wat merk ik…de dingen die ik momenteel doe geven me zoveel voldoening, de angst was helemaal ongegrond. Ik krijg er juist enorm veel energie van, het maakt me blij!
MAAR, ik bewaak enorm mijn balans.
Vrije momenten kregen ook hun plek in mijn agenda. Ik kies resoluut voor familytime, zelfzorg en ontspanning. Aan de andere kant voelt mijn job als yogadocent en coach niet altijd aan als werken, vooral niet op de momenten dat ik effectief met jullie op de mat zit en de yogis en cliënten doorheen hun sessies mag begeleiden, of wanneer ik mijn lessen voorbereid. Die activiteiten voeden me.
Ook de meetings met mensen waar ik de komende maanden mee zal samenwerken maken me zo blij…

Ik wil de dingen die ik doe, goed doen. Ik wil me erin verdiepen, me erin onderdompelen, ze doorleven…ook voor mij zijn er maar 24 uren in een dag, en mijn slaap is heilig, dus de tijd die ik heb, besteed ik graag met dingen doen die me voldoening geven. Natuurlijk is er soms stress, er zijn nu eenmaal van die verplichtingen waar ik niet om heen kan, en die ik soms ook minder graag doe, maar ze horen er wel bij. Niet alles kan en hoeft altijd maar leuk te zijn.

Het voorbije jaar ben ik me meer gaan verdiepen in de kracht en de cyclus van de maan. Onder andere het boek van Yasmin Boland, ‘leven met de maan’, heeft me zoveel bijgebracht. Het was ook de aanzet voor het organiseren van de nieuwe maan meditaties die vanaf nu maandelijks in de studio zullen doorgaan. Die meditaties helpen me om mijn wensen en dromen krachtig te maken…

Wie weet is het ook iets voor jou 😉

 

Namasté

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *