Docenten bij The Monkey Tree

Hadewych Ureel - oprichtster The Monkey Tree

Mijn yogaverhaal nam een voorzichtige start na mijn afstuderen. Door een tijd in het buitenland te vertoeven werd ik door de surfmicrobe gebeten. Ik ondervond de voordelen van yoga voor surfers: lenigheid, kracht, een leeg hoofd, focus en vooral ook geduld om op die ene golf te wachten die je zo'n heerlijk gevoel geeft wanneer je hem afsurft...

Later merkte ik ook de positieve werking van yoga en meditatie wanneer stress en drukte op de werkvloer verminderden nadat ik naar de yogales geweest was.

We surfen allemaal dagelijks op de golven van het leven, daarvoor komen de technieken die je door yoga & meditatie leert zo goed van pas!

Ik volgde de internationaal erkende RYS200 yoga teachertraining bij Yogalife, restorative yoga teachertraining bij Sue Flamm, de 500TTC met Robert Boustany, alsook heel wat meditatietrainingen. Ik blijf me constant bijscholen om me verder te verdiepen in alles wat met deze roeping te maken heeft.

Verschillende coachingopleidingen (YourCoach, Sharon Vandousselaere, Thriving Bussiness Community & BLOOM) gaven en geven me handvaten om als integrale coach met mensen te werken en ze op hun pad te begeleiden.

Ik zie het als mijn missie om de mensen waarmee ik werk, een kwalitatieve begeleiding te geven.

​Door zelf te mogen ervaren hoe yoga, meditatie en mindfulness mijn leven dagelijks beïnvloeden, vind ik ongelooflijk veel voldoening in mijn beroep als yogadocent en coach.

Die passie en toewijding deel ik graag met jullie!